Русата жена, която ще оправи България

Пределно ясно е за всички, че от години в медиите се говори за някаква „руса жена”, или жена, свързана с Русия, която щяла да оправи България. Пророчествата идват както от Ванга, така и от небезизвестната Слава Севрюкова. Много хора започнаха да спекулират с това. Дори певицата Луна смяташе, че именно тя е тази жена. А кой знае още колко други такива има. Някъде се споменаваше, че става въпрос именно за жена президент, а не просто за управляващ. Годините са тези – 2017-2018. Президентските избори са 2016, но постът ще заеме въпросният президент в началото на 2017. Дотук всичко съвпада.
Слава Севрюкова

Но нека все пак видим какво точно се казва в пророчествата:
Ванга
Слава Севрюкова: Ще дойде време, когато жена ще изиграе важна роля за спасяването на България. Тази жена ще е духовен тип жена.
След 2017-2018 година жената в  България ще вземе важни властови позиции.
Ванга: Руса жена ке помогне на страната.


Никъде не се споменава, че тази жена ще е президент, нито министър-председател. Споменава се единствено, че тя ще помогне. И сега, всички, припомнили си тези предсказания, гледаме кои ще са кандидатите за президент. Сред тях има само една жена. И забележете – руса е! Масово се смяташе, че именно Йорданка Фандъкова попада под това описание. Никой дори не се сети за Цецка Цачева – действителният кандидат за президент на ГЕРБ.
Питам се аз – дали ГЕРБ умишлено поставиха жена за такава позиция? Почти всички българи знаят за предсказанията за русата жена. Дали това може да им повлияе да гласуват за човек като Цецка Цачева?
Безспорно ГЕРБ можеше да предложи някой по-обичан политик, защото... няма какво да се лъжем – Цецка Цачева не е от най-обичаните управници у нас. За другите си 3 кандидата, които се носеха в пространството – Томислав Дончев, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов щяха да се намерят много поддръжници. И тримата са достатъчно обичани, доказали, че могат. Особено за кметовете на Бургас и София – резултатите са повече от впечатляващи.
Цецка Цачева

И отново да се върнем на първия въпрос – дали това предсказание е водело ГЕРБ за избора на кандидат за президент? Ако е било това, то тогава е много жалко. Не, че българинът не вярва на предсказания, но е важно да разберем, че никъде не се споменава, че става дума за президент. Освен това президентът може да е президент и няколко месеца – да, в българската история няма такива случаи, но пък вижте Бразилия – Дилма Русеф не изкара мандата си докрай.
И все пак, силно се надявам тази руса жена наистина да съществува. Може би е и Цецка Цачева, ще се радвам ако наистина е честна и добра. Ще се радвам, ако мисли за благото на страната ни. Но малко се съмнявам. Тя не успя да създаде ред в Народното събрание като негов председател. Не успя да събере 240 депутати в залата. Не успя да ги накара да уважават България и да ги насърчи съвестно да изпълняват задълженията си. Става дума просто за елементарно нещо – ходене на работа. Както го прави всеки един от нас – всеки ден, в определени часове. Защото ние може да сме продавачи, бизнесмени или шофьори, но ние не отговаряме за цяла една държава. А те отговарят. И въпреки това не успяха да посещават работното си място.

И сега се питам – а ще успее ли тази жена да въведе ред в държава с над 7 милиона, след като не успя да го направи с 240 души? Остава да видим... 

6 коментара:

  1. 40:51 ... и след това идва една група наречена „Давид”
    https://youtu.be/wVs8--tlD1Q?t=2451 в текущо време на клипа


    Слава Севрюкова бе говорила нещо за преродения Давид, който ще помогне за оправянето на България.... Навярно е това!


    Доста добре съвпада и се вписва програмата "Български Суверен" - чрез Николай и Дима Ненчеви - с думите на Учителя от "Писмото":


    "Когато Любовта царува
    смут не става.


    Когато Мъдростта управлява
    редът не се нарушава.


    Когато Истината грее
    плодът цъфти и зрее!"


    Иначе, по принцип, не се доверявам 100% на Слава Севрюкова, още по-малко пък на Вера Кочовска, но пък може да са прозряли тук... Преценявайте сами :-)

    Русата жена - мисля, че ще я видите в студиото.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чувала съм за въпросния "Николай Ненчев" и смятам, че идеята му звучи леко налудничава. Не знам доколко би могъл да я популяризира, но честно казано не смятам, че ще има успех. Достатъчно съм чела предсказания и не мисля че някои от двамата попада под описанията.

      Изтриване
  2. Когато народа-суверена си вземе властта и съдебната система, премахне посредника-политическите партии и започне да гласува за всяко нещо, тогава ще имаме директна - пряка - течна демокрация. Длъжностите в институциите ще станат изборни и хората в тях ще служат и изпълняват волята на народа. Това дава възможност на умните и квалифицирани да застанат начело на държавата! Мажоритарният вот е само начин на гласуване при представителна демокрация, това не е пряка демокрация! Ако случайно честни и добри хора влязат във властта, рано или късно ги корумпират. Система на представителна демокрация с мажоритарен вот има в държави като САЩ, Великобритания, Канада, но живеещите там ще Ви уверят, че корупцията е в огромни размери, лобирането и сферите на влияние не са изчезнали, закона е на страната на богатите. Мажоритарния вот не премахва олигархията, несправедливостта и подкупването на властимащите. Дали ще гласуваме пропорционално или мажоритарно в представителна демокрация, разлика няма! Пътят е, старата система да се смени с нова, как да стане това е посочено в проект "Български СУВЕРЕН"! Справедливост, добър живот и просперитет за нацията може да има само при директна - пряка - течна демокрация.
    На когото му харесва идеята и желае да участва за осъществяването и, да изпрати покана за приятел на г-н Николай Ненчев, за да бъде включен в проект "Български СУВЕРЕН".
    Да действаме за доброто на България!
    1. Споделяйте предаването, флаера и отвореното писмо:
    https://www.facebook.com/nick.nenchev/videos/10153772012586829
    https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153666450006829
    https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153237832066829
    2. Добавете всички свои приятели в групата "Български СУВЕРЕН": https://www.facebook.com/groups/BulgarianSovereign/
    3. Говорете с роднини, съседи, колеги и познати за идеята.
    4. Изпратете този текст на лични съобщения до всички приятели.
    Само заЕдно ще успеем!

    ОтговорИзтриване

  3. offre entre particulier .
    Obtenir un prêt légitimes à toujours été un gros problème pour les personnes étant en difficulté d'argent.
    Les personnes ayant besoin d'un prêt sont de plus en plus préoccupés par la question du crédit et de la sécurité.
    Moi je vous vous rassure que si vous me contacter maintenant vous aurez satisfaction a vos besoins financier car je suis un prêteur légitimes accrédité par la chambre des prêteurs. Le taux d'intérêt pour mon prêt est de 3% et
    Si vous êtes intéressés à obtenir une aide financière contactez-moi dés maintenant.
    Voici mon adresse email: lucastrid123@gmail.com
    Merci pour votre aimable compréhension.

    ОтговорИзтриване
  4. Добър вечер
    Вземи легитимни заем винаги е бил голям проблем за хора, които се нуждаят от пари.
    Хората се нуждаят от заем са по-загрижени за кредитните и сигурност.
    Ми се тревожи, ако се свържете с мен сега удовлетворение да си финансови нужди, защото аз съм легитимни заемодателя акредитирани от къщата на кредиторите. За моя заем лихвен процент е 3 % and
    Ако се интересувате за получаване на финансова помощ свържете се с мен.
    Тук е моят имейл адрес: lucastrid123@gmail.com
    Благодарим ви за проявеното разбиране

    ОтговорИзтриване
  5. Je recommanderai à tous ceux qui recherchent un prêt d’affaires à Le_Meridian de m’aider avec un prêt de quatre millions de dollars américains pour lancer mon entreprise de courtepointe et c’était rapide. Obtenir un prêt de leur part était surprenant de la facilité avec laquelle ils travaillaient. Ils peuvent financer jusqu'à 900 000 000 000 USD (neuf cent millions de dollars) dans toutes les régions du monde, à condition de garantir un retour sur investissement de 1,9% sur les projets. Le processus était rapide et sécurisé. C’était définitivement une expérience positive. Évitez les arnaqueurs et contactez Le_Meridian Funding Service au. info@lemeridianfds.com WhatsApp ... + 19893943740. Si vous cherchez un prêt commercial, merci.
    Leslie,

    ОтговорИзтриване